Supa de legume cu perisoare de pui
PrinteazaSupa de legume cu perisoare de pui din: pui, morcovi, patrunjel, ardei, ou, orez, sare.
- piept de pui
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 2 ardei grasi
- 1 ou
- 2 linguri orez
- patrunjel
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Cureti morcovii si radacina de patrunjel si le tai chinezeste, adica bastonase subtri. Speli si carnea si o pui la fiert cu morcovii si radacina de patrunjel, ca pentru supa. Ai grija sa iei spuma ori de cate ori se formeaza.
Scoti carnea fiarta pe jumatate si o treci prin masina de tocat. In tocatura adaugi orezul si oul, pui pa- trunjel tocat, potrivesti de sare si formezi perisoarele.
Le pui la fiert inapoi in oala cu legume, adaugi si ardeiul si lasi sa fiarba impreuna.
Pofta buna!