Supă de legume cu perişoare

Printeaza

Supă de legume cu perişoare din: piept de pui, morcovi, radacina de patrunjel, ardei grasi, ou, orez, patrunjel si sare.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_perisoare

  • 1 piept pui
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 ardei graşi
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • pătrunjel
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii şi rădăcina de pătrunjel şi le tai chinezeşte, adică bastonaşe subţiri. Speli şi carnea şi o pui la fiert cu morcovii şi rădăcina de pătrunjel, ca pentru supă. Ai grijă să iei spuma ori de câte ori se formează.

Scoţi carnea fiartă pe jumătate şi o treci prin maşina de tocat. În tocătură adaugi orezul şi oul, pui pătrunjel tocat, potriveşti de sare şi formezi perişoarele. Le pui la fiert înapoi în oala cu legume, adaugi şi ardeiul şi laşi să fiarbă împreună.

Supă de legume cu perişoare

Supa_de_legume_cu_perisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.