Supă de legume cu perişoare
PrinteazaSupă de legume cu perişoare din: piept de pui, morcovi, radacina de patrunjel, ardei grasi, ou, orez, patrunjel si sare.
- 1 piept pui
- 2 morcovi
- 1 rădăcină pătrunjel
- 2 ardei graşi
- 1 ou
- 2 linguri orez
- pătrunjel
- sare după gust
Mod de preparare:
Cureţi morcovii şi rădăcina de pătrunjel şi le tai chinezeşte, adică bastonaşe subţiri. Speli şi carnea şi o pui la fiert cu morcovii şi rădăcina de pătrunjel, ca pentru supă. Ai grijă să iei spuma ori de câte ori se formează.
Scoţi carnea fiartă pe jumătate şi o treci prin maşina de tocat. În tocătură adaugi orezul şi oul, pui pătrunjel tocat, potriveşti de sare şi formezi perişoarele. Le pui la fiert înapoi în oala cu legume, adaugi şi ardeiul şi laşi să fiarbă împreună.
Supă de legume cu perişoare
Pofta buna!