Supa de legume cu pesto

Printeaza

Supa de legume cu pesto din: ulei de masline, praz, usturoi, ceapa, cartofi, morcovi, dafin, seminte de fenicul, cimbru, supa de pui, rosii, fasole, dovlecei, sos pesto.

Ingrediente: Supa de legume cu pesto

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 fire praz feliat
  • 2 catei de usturoi, feliat
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 cartofi, cuburi
  • 2 morcovi feliati
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingurita semințe de fenicul
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 2 l supa de pui
  • 1 cutie rosii cubulete
  • ½ ceasca de paste
  • 2 cani de fasole din conserva
  • 2 cesti de dovlecei, cuburi
  • sos pesto

 

Mod de preparare:

Într-o oală mare, adaugati ulei de măsline si incalziti bine, adaugati praz, ceapa, usturoi, morcovi și cartofi si gatiti pentru aproximativ 5 minute.

Se adaugă frunzele de dafin, cimbrul, fenicul, supa de pui, rosii, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 10 minute. Adaugati pastele, fasolea și dovleceii și continuati sa gătiti 5-8 minute.

Garnisiti cu sos pesto si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.