Supa de legume cu smantana vegetala

Printeaza

Supa de legume cu smantana vegetala din: morcovi, telina, pastarnac, praz, ceapa, cartofi, usturoi, smantana vegetala, ceapa verde, patrunjel.

Ingrediente:Supa de legume cu smantana vegetala

  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 1 fir de praz
  • 1 ceapă
  • 3 cartofi
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 ml smântână vegetală
  • 1 ceapă verde
  • 1 legătură mică de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele şi taie-le în rondele. Pune-le la fiert în 2 l de apă cu sare, împreună cu verdeaţa.

După ce s-au înmuiat, scurge apa în alt vas şi pasează legumele cu blenderul, adăugând treptat din apa în care au fiert, până când obţii o supă cremoasă.

Subţiază cu smântână vegetală. Serveşte cu pâine prăjită în puţin ulei. Ornează cu ceapă verde tocată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place supa de legume, mai ales cu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.