Supa de legume si carnati 

Printeaza

Supa cu legume si carnati din: carnati, usturoi, ceapa, unt, ulei, pastarnac, cartofi, sare, piper, smantana, faina, oua, cimbru.

Ingrediente:Supa cu legume si carnati

  • 450 g cârnaţi
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă de unt
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 păstârnac
  • 3-4 cartofi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 linguriţă de sare
  • 1/2 linguriţă de piper alb
  • 100 ml smântână
  • 1 lingură de făină
  • 4 ouă fierte tari
  • 2 linguriţe de cimbru uscat
  • pâinici rotunde

 

Mod de preparare:

Fierbe cârnaţii în 2 litri de apă. Scoate-i într-o farfurie.

Căleşte în unt şi ulei usturoiul şi ceapa tocată, apoi adaugă păstârnacul ras, cartofii cuburi mici, dafinul, sarea şi piperul.

Toarnă apa în care au fiert cârnaţii şi fierbe-le 20-25 de minute, la din supă un polonic, încorporează smântână şi făina, apoi toarnă în oală şi mai fierbe totul 1 -2 minute. La final, pune cârnaţii tăiaţi rondele.

Serveşte supa în pâinicile scobite, pune deasupra ouă fierte tăiate în sferturi şi presară cimbru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.