Supă de limbă şi conopidă
PrinteazaSupă de limbă şi conopidă din: limba de vitel, conopida, morcov, telina, patrunjel, sare.
- 1 limbă de viţel
- 1 conopidă mică
- 1 morcov
- 1 ţelină
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Speli bine carnea şi o pui la fiert în apă cu sare pentru 2 ore. Când e gata, o scoţi deoparte, o cureţi de pieliţe şi o tai bucăţi. Cureţi apoi legumele, le tai pe toate rondele sau felii şi le pui la fiert in zeama rămasă de le carne
După ce toate, s-au înmuiat, adaug, conopida desfăcută bucheţele, potriveşti de sare şi cand a fiert pui şi bucăţelele de carne şi presari pătrunjelul verde.
Supă de limbă şi conopidă
Poftă bună!