Supa de linte cu arpacas si oregano

Printeaza

Supa de linte cu arpacas si oregano din: ceapa, arpacas, patrunjel, sare, boia de ardei linte rosie, suc de rosii, oregano, ulei.

Ingrediente:Supa_de_linte_cu_arpacas_si_oregano

  • 2 cepe mari
  • 1 ceasca arpacas
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • boia de ardei
  • 2 cesti linte rosie
  • 1 ceasca suc de rosii
  • oregano
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai ceapa în rondele şi le sotezi în ulei încins. Adaugi un litru de apă şi sucul de roşii. Pui lintea şi o laşi să fiarbă 20 de minute, după care adaugi arpacaşul, lăsând să fiarbă încă 20 de minute.

Cu puţin înainte de a fi gata supa, asezonezi cu pătrunjelul tocat mărunt şi boiaua de ardei. Stingi focul, presari oregano şi sărezi preparatul după gust.

Supa de linte cu arpacas si oregano

Supa_de_linte_cu_arpacas_si_oregano

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.