Supa de linte cu arpacas si oregano
PrinteazaSupa de linte cu arpacas si oregano din: ceapa, arpacas, patrunjel, sare, boia de ardei linte rosie, suc de rosii, oregano, ulei.
- 2 cepe mari
- 1 ceasca arpacas
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- boia de ardei
- 2 cesti linte rosie
- 1 ceasca suc de rosii
- oregano
- ulei
Mod de preparare:
Tai ceapa în rondele şi le sotezi în ulei încins. Adaugi un litru de apă şi sucul de roşii. Pui lintea şi o laşi să fiarbă 20 de minute, după care adaugi arpacaşul, lăsând să fiarbă încă 20 de minute.
Cu puţin înainte de a fi gata supa, asezonezi cu pătrunjelul tocat mărunt şi boiaua de ardei. Stingi focul, presari oregano şi sărezi preparatul după gust.
Supa de linte cu arpacas si oregano
Pofta buna!