Supă de linte cu dafin

Printeaza

Supă de linte

Ingrediente:Supă de linte cu dafin

  • 250 g linte uscată
  • 2 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină mică
  • 1 păstârnac
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare după gust
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Lintea se alege bine, se spală şi se pune la fiert în apă clocotită. Când este pe jumătate fiartă, punem legumele tăiate mărunt.

Se mai fierbe totul 15 minute şi se adaugă uleiul, foaia de dafin şi sarea după gust. Se poate servi dulce, însă îi putem pune şi zeamă de lămâie şi pătrunjel înainte de a fi servită.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.