Supa de linte cu legume si verdeata

Printeaza

Supa de linte cu legume si verdeata din: linte, ceapa, radacina de patrunjel, morcov, ulei de floarea soarelui, cimbru, patrunjel verde.

Ingrediente:Supa_de_linte_cu_legume_si_verdeata

  • 250 g linte
  • 1 ceapa medie
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 fir cimbru
  • 1 legatura patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Alegi lintea, o speli în mai multe ape şi o pui la fiert într-o oală cu 3 litri de apă. Tai ceapa mă­runt, iar morcovul şi rădăcina de pătrunjel le cureţi şi le dai prin răzătoarea mică.

Când lintea în­cepe să clocotească, adaugi le­gumele, sarea, uleiul şi cimbrul.

Laşi să fiarbă la foc mic până pana cand se inmoaie lintea. Stingi focul si presari patrunel verde.

Supa de linte cu legume si verdeata

Supa_de_linte_cu_legume_si_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bine arata supa de linte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.