Supa de linte cu legume si verdeata
PrinteazaSupa de linte cu legume si verdeata din: linte, ceapa, radacina de patrunjel, morcov, ulei de floarea soarelui, cimbru, patrunjel verde.
- 250 g linte
- 1 ceapa medie
- 1 radacina patrunjel
- 1 morcov
- 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 fir cimbru
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Alegi lintea, o speli în mai multe ape şi o pui la fiert într-o oală cu 3 litri de apă. Tai ceapa mărunt, iar morcovul şi rădăcina de pătrunjel le cureţi şi le dai prin răzătoarea mică.
Când lintea începe să clocotească, adaugi legumele, sarea, uleiul şi cimbrul.
Laşi să fiarbă la foc mic până pana cand se inmoaie lintea. Stingi focul si presari patrunel verde.
Supa de linte cu legume si verdeata
Pofta buna!
Foarte bine arata supa de linte