Supa de linte cu masline

Printeaza

Supa de linte cu masline din: cartofi, pasta de tomate, morcovi, ceapa, praz, linte, usturoi, cimbru, sare, piper, patrunjel, masline.

Ingrediente:Supa de linte cu masline

  • 2 cartofi de mărime medie
  • 100 g pastă de tomate
  • 50 g morcovi
  • 1/2 ceapă mică
  • 1 tulpină de praz
  • 200 g linte verde
  • 2 căţei de usturoi
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel tocat
  • 150 g măsline kalamata

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi toci mărunt prazul, morcovii şi ceapa. Razi fin usturoiul. Căleşti în ulei ceapa şi morcovul, apoi adaugi prazul şi usturoiul, iar după 5 minute, cartofii tăiaţi cuburi.

După 3 minute, adaugi pasta de roşii, sarea, piperul şi amesteci 1 minut. Stingi cu apa, presari lintea şi cimbrul şi laşi să fiarbă la foc mic, 45 de minute.

La sfârşit, adaugi măslinele şi presari pătrunjelul.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.