Supa de linte galbena cu cartofi
PrinteazaSupa de linte galbena cu cartofi din: cartofi dulci, morcovi, linte galbena, ceapa, ghimbir, usturoi, ulei de masline, lapte de cocos.
- 2 cartofi dulci (aproximativ 400 g)
- 3 morcovi
- 1 ceasca linte galbenă
- 1 ceapă
- 1 lingură ghimbir
- 1 lingură usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 cesti lapte de cocos
- 3 cesti supa
Mod de preparare:
Intr-un bol adaugati lintea si acoperiti cu apa, lasati 5-10 minute. Scurgeti.
Se curăță și se taie legumele in cuburi.
Se încălzește uleiul într-o oală medie. Sotati ceapa timp de 3-5 minute. Adăugați cartofi dulci, morcovi, usturoi și ghimbir. Gatiti inca 2 minute. Amestecati bine.
Adăugați linte, lapte de cocos și supa. Acoperiți vasul și fierbeți timp de 20-30 minute.
Procesati la blender si serviti supa calda.
Pofta buna!