Supa de linte galbena cu cartofi

Printeaza

Supa de linte galbena cu cartofi din: cartofi dulci, morcovi, linte galbena, ceapa, ghimbir, usturoi, ulei de masline, lapte de cocos.

Ingrediente: Supa de linte galbena cu cartofi

  • 2 cartofi dulci (aproximativ 400 g)
  • 3 morcovi
  • 1 ceasca linte galbenă
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ghimbir
  • 1 lingură usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 cesti lapte de cocos
  • 3 cesti supa

 

Mod de preparare:

Intr-un bol adaugati lintea si acoperiti cu apa, lasati 5-10 minute. Scurgeti.

Se curăță și se taie legumele in cuburi.

Se încălzește uleiul într-o oală medie. Sotati ceapa timp de 3-5 minute. Adăugați cartofi dulci, morcovi, usturoi și ghimbir. Gatiti inca 2 minute. Amestecati bine.

Adăugați linte, lapte de cocos și supa. Acoperiți vasul și fierbeți timp de 20-30 minute.

Procesati la blender si serviti supa calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.