Supa de linte si spanac

Printeaza

Supa de linte si spanac din: usturoi, spanac, dafin, praz, linte, ciuperci, pasta de tomate, boia, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Supa de linte si spanac

  • 3 căţei de usturoi
  • 100 g spanac congelat
  • 1 frunză dafin
  • 1 tijă praz
  • 200 g linte
  • 10 ciuperci
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 lingură boboia de ardei
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli în câteva ape lintea şi o pui la fiert cu frunza de dafin în 2 I de apă cu sare. Cureţi şi tai rondele tija de praz, toci subţire usturoiul şi le căleşti în ulei încins. Adaugi apoi ciupercile spălate şi mărunţite şi amesteci bine.

Adaugi spanacul şi laşi la foc mic câteva minute. Când  lintea este aproape fiartă, îndepărtezi frunza de dafin şi torni amestecul din tigaie, pui boiaua de ardei, pasta de tomate şi piperul. Mai laşi pe foc 15-20 de minute, apoi stingi aragazul.

Serveşti supa cu pâine prăjită.

 

Supa de linte si spanac

Supa de linte si spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.