Supa de macris cu lapte si smantana

Printeaza

Supa de macris cu lapte si smantana din: măcriş, lapte, smântână, zahăr praf, sare.

Supa de macris cu lapte si smantana

Ingrediente:

  • 600 g măcriş
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de smântână
  • 2 linguri de zahăr praf
  • sare

 

 

 

 

Mod de preparare:

Frunzele astfel pregătite vor fi ţinute un sfert de oră în 200 ml apă sărată, după care se toarnă laptele şi se zdrobesc cu mixerul.

Măcrişul se spală bine şi se curăţă cu grijă. Se vor rupe codiţele mai groase şi se vor folosi doar frunzele perfect sănătoase.

Se adaugă smântână şi zahăr praf, ca să se obţină o supă corespunzător de picantă. Se serveşte doar rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.