Supa de mazare cu bulion si coriandru

Printeaza

Supa de mazare cu bulion si coriandru din: mazăre galbenă, ceapă, usturoi, pastă de roşii, chilii, coriandru măcinat, curcurha, ghimbir, unt prăjit, apă, sare.

Supa de mazare cu bulion si coriandru

Ingrediente:

  • 200 g mazăre galbenă
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 1 lingură de pastă de roşii
  • 1 linguriţă (pen­tru cafea) de chilii
  • 1 linguriţă de coriandru măcinat
  • 1 linguriţă de curcurha
  • 1 linguriţă de ghimbir
  • 1 lingură de unt prăjit
  • 1 l apă
  • sare

Mod de preparare:

Mazărea se pune la muiat înainte cu o seară, rar a doua zi se fierbe 45 de minute.

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în unt prăjit, se adaugă usturoiul, pasta de roşii, condimentele şi apă fierbinte, sărată.

Se fierb 15 minute. Supa se serveşte cu fulgi de orez sau cu crochete de chifle.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.