Supa de mazare cu carnati si cascaval afumat

Printeaza

Supa de mazare cu carnati si cascaval afumat din: cartofi, carnati, slanina, telina, patrunjel, ceapa, mazare, concentrat de legume, ulei, cascaval afumat.

Ingrediente:Supa de mazare cu carnati si cascaval afumat

  • 1 cartof
  • 150 g cârnaţi
  • 150 g slănină
  • 2 fire ţelină verde
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 3 fire ceapă verde
  • 250 g mazăre verde
  • 1 cub concentrat de legume
  • ulei
  • 150 g caşcaval afumat

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se taie cuburi cartoful. Se taie apoi, tot cuburi, carnaţii şi slănina. Se prăjeşte slănina, se adaugă două linguri de ulei, se pun bucăţile de cârnaţi şi se călesc toate împreună 4-5 minute.

Intre timp, se taie mărunt firele de ţelină şi legătura de pătrunjel, se toacă firele de ceapă verde şi se pun toate deoparte. Se pun la fiert 800 ml de ajpă, iar când a dat în clocot, se adaugă cubul concentrat. Se adaugă mazărea şi se lasă la fiert 5 minute, după care se adaugă şi amestecul de cartofi şi cârnaţi, lăsând pe foc să mai dea câteva clocote.

Se presară apoi verdeţurile, iar dlupă 5-6 minute se ia vasul deoparte. La servire, se pune în farfurii câte puţin caşcaval afumat înainte de a pune supa.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.