Supa de mazare cu somon afumat si crutoane

Printeaza

O reteta de supa de mazare cu somon afumat si crutoane din: ceapa, ulei, mazare, smantana, supa, sare, piper, paine, unt si somon afumat

Ingrediente:
Supa de mazare cu somon afumat si crutoane

  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 300 g mazăre
  • 200 ml smântâ­nă
  • 1 l supă
  • sare
  • piper
  • 4 felii pâine
  • 2 linguri unt
  • 125 g somon afumat

 

Mod de preparare:

Tocaţi ceapa şi căliţi-o în ulei. Adăugaţi mazărea, ju­mătate din supă, smântână, fierbeţi-o 20 de minute şi pasaţi-o.

Turnaţi restul supei, daţi-o într-un clocot, apoi condimentaţi-o. Tăiaţi pâinea cubuleţe, păjiţi-o în unt, turnaţi restul smântânii. Turnaţi totul în supă şi ornaţi-o cu fâşii de somon.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.