Supa de mazare cu somon afumat si crutoane
PrinteazaO reteta de supa de mazare cu somon afumat si crutoane din: ceapa, ulei, mazare, smantana, supa, sare, piper, paine, unt si somon afumat
- 2 cepe
- 2 linguri ulei
- 300 g mazăre
- 200 ml smântână
- 1 l supă
- sare
- piper
- 4 felii pâine
- 2 linguri unt
- 125 g somon afumat
Mod de preparare:
Tocaţi ceapa şi căliţi-o în ulei. Adăugaţi mazărea, jumătate din supă, smântână, fierbeţi-o 20 de minute şi pasaţi-o.
Turnaţi restul supei, daţi-o într-un clocot, apoi condimentaţi-o. Tăiaţi pâinea cubuleţe, păjiţi-o în unt, turnaţi restul smântânii. Turnaţi totul în supă şi ornaţi-o cu fâşii de somon.
Poftă bună!