Supa de mazare verde cu zdrente

Printeaza

Supa de mazare verde cu zdrente din: mazare, morcov, ciuperci, patrunjel, ou, faina, smantana.

Ingrediente:Supa de mazare verde cu zdrente

  • 100 g mazăre verde
  • 1 lingurâ morcov crud ras
  • 2-3 ciuperci
  • pătrunjel verde
  • 1 ou
  • 1 linguriţâ făină
  • 1 linguriţâ smantana

 

Mod de preparare:

Mazărea verde curăţată şi spălată se firbe în circa 400 ml apă, împreună cu morcovul ras.

In timpul fierberii se adaugă ciupercile curăţate, spălate şi tăiate lamele.

Din făină, ou şi puţină apă se pre­pară compoziţia de zdrenţe, de consistenţa celei de clătite.

Cand legumeie sunt fierte, se ia cu lingura din compoziţia de zdrenţe şi se pune în supă mişcand lingura deasupra vasului ca să nu se adune compoziţia.

Se lasă să fiarbă în continuare 10-15 minute, apoi se ia de pe foc şi se serveşte cu smantana şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.