Supa de miel cu busuioc
PrinteazaSupa de miel cu busuioc din: busuioc, rosii, ceapa, dafin, sare, piper, carne de miel, usturoi verde, telina, morcovi.
- 20 g busuioc
- 3 roşii
- 1 ceapă
- 2 foi de dafin
- sare
- piper
- 1 legătură cimbru şi rozmarin
- 500 g carne de miel cu os
- 300 g usturoi verde
- ţelină şi morcovi
Mod de preparare:
Fierbi carnea cu oase.
Prăjeşti ceapa tocată.Tai mărunt verdeţurile şi legumele şi le pui pe toate în supă, apoi le fierbi 20 de minute. Scoţi legumele şi le mai fierbi 45 de minute.
Strecori supa, o condimentezi cu sare, piper şi adaugi apoi carnea şi legumele. Supa o serveşti cu busuioc presărat deasupra.
Pofta buna!