Supa de morcovi cu paste
PrinteazaSupa de morcovi cu paste
- 2 l apa
- 4-5 morcovi potriviti
- 1 ceapa mica
- 1-2 linguri orez
- 1 mana fidea
- 1 mana taitei
- sare
- ulei
- frunze de telina
- patrunjel verde
- 1 cub condimente de pui
Mod de preparare:
Morcovii curatati si spalati se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se calesc in ulei. Se adauga 2 l apa, ceapa taiata in patru, orezul spalat si cubul de condimente. C
and este aproape gata se adauga, fideaua si taieteii.
Se mai lasa sa dea 2-3 clocote, se mai adauga sare daca e nevoie, se ia de pe foc si se adauga telina si patrunjelul verde taiate marunt.
Se acopera oala cu un capac, cui ii place supa mai groasa poate sa mai adauge in timpul fierberii 1-2 linguri ulei.
Pofta buna!