Supa de orez

Printeaza

Supa de orez din: apa, lapte, orez, unt, smantana, verdeata, sare.

Ingrediente:Supa de orez

  • 1 litru apa
  • 600 g lapte
  • 150 g orez
  • 2 lingurite unt
  • 4 linguri smantana
  • 2 lingurite verdeata tocata
  • sare
  • zeama de lamaie dupa gust

 

Mod de preparare:

Orezul, ales si spalat bine, se fierbe in apa pina se inmoaie. Se trece prin sita subtiind cu zeama in care a fiert si se pune din nou pe foc.

Se adauga laptele, untul si sarea necesara.

Se lasa sa dea 2-3 clocote si se serveste cu verdeata tocata, smintina si zeama de lamaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.