Supa de oua cu smantana

Printeaza

Supa de oua cu smantana din: ulei sau untură, făină, ceapă, boia, foi de dafin,  smântână, oţet, sare, ouă.

Ingrediente:Supa de oua cu smantana

  • 1 1/2 linguri ulei sau 20 g untură
  • 20 g făină
  • 1 ceapă mică rasă
  • boia
  • foi de dafin
  • 100 g smântână
  • oţet
  • sare
  • 4 ouă întregi

Mod de preparare:

Se pregăteşte rântaş de culoare mai închisă cu ceapa şi boia, se stinge cu apă, se drege cu oţet şi se sparg cu grijă ouăle crude în oală.  Se fierbe 10 minute la foc mic. Se serveşte cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.