Supă de pasăre cu tăiţei de casă

Printeaza

O reteta de supa de pasare cu taitei de casa din: carne de pasare, ceapa, morcov, telina si albitura, knorr, piper boabe, patrunjel, sare si taitei de casa.

Ingrediente:Supă de pasăre cu tăiţei de casă

  • carne de pasăre 500 g
  • ceapă 60 g
  • morcov 100 g
  • ţelină şi albitură 150 g
  • o linguriţă de knorr
  • piper boabe
  • o legătură de pătrunjel
  • sare
  • tăiţei de casă  200 g

 

Mod de preparare:

Carnea de pasăre se curăţă, se spală, se porţionează şi se pune la fiert în apă rece. Se spumea­ză, apoi se adaugă o linguriţă de knorr şi zarzavatul curăţat şi tăiat bucăţi. Se fierbe încet la foc mic, timp de aproximativ o jumătate de oră.

Spre sfârşit se adaugă câteva boabe de piper şi rămurele de pătrunjel. După ce fierberea s-a încheiat, se strecoară supa, iar zeama se pune din nou la fiert. Tăiţeii de casă se scutură de făină şi se pun la fiert în supă.

Se fierb 4-5 minute, se adaugă carnea de pasăre aleasă şi tăiată cubuleţe, şi se potriveşte gustul cu sare. înainte de servire se adaugă pătrunjelul verde tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.