Supa de perisoare cu busuioc si parmezan
PrinteazaSupa de perisoare cu busuioc si parmezan din: carne tocată de vită, ou, pesmet, parmezan, busuioc, patrunjel, supă de pui, ceapa, paste făinaose mici.
- 250 g carne tocată de vită
- un ou
- 2-linguri pesmet
- o lingură parmezan ras
- 2 linguri busuioc
- o legătură mică pătrunjel
- o ceapă
- 300 ml supă de pui
- 4-5 linguri paste făinaose mici
- sare
Mod de preparare:
Se amestecă carnea, oul, pesmetul, pătrunjelul tocat, parmezanul, busuiocul şi ceapa tăiată mărunt. Se frământă un pic compoziţia şi apoi se modelează chiftele mici.
Supa de pui se completează cu apă, după cât se doreşte a fi de deasă supa finală, şi se pune la foc. Când a dat în clocot se pun perişoarele.
Se lasă să ajungă din nou la punctul de fierbere, se micşorează focul şi se pun pastele. Se lasă la foc mic 10 minute, amestecând.
Supa de perisoare cu busuioc si parmezan
Pofta buna!