Supa de perisoare cu cartofi si rosii
PrinteazaSupa de perisoare cu cartofi si rosii din: carne tocata, faina, ceapa, ou, sare, piper, ardei, cartofi, rosii, ulei.
- 250 g carne tocată
- 2-3 linguri făină
- o ceapă mică
- un ou
- sare
- piper
Pentru supă:
- o ceapă
- un ardei gras
- 6 cartofi
- 2 linguri roşii cuburi
- o lingură ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se amestecă cu ceapa trecută prin râzătoare, făina, oul, sare si piper. Intre palmele umede se modelează mici bile de carne.
Ceapa şi ardeiul gras curăţate şi tăiate se călesc în ulei în oala de fiert, se adaugă sare, se toarnă apă şi se lasă la fiert 5 minute.
Se pun perişoarele, se lasă 5 minute la fiert şi se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi. Se lasă 20 de minute, se adaugă cuburile de roşii şi se mai lasă 5 minute la fiert.
Supa de perisoare cu cartofi si rosii
Pofta buna!