Supa de perisoare cu patrunjel
PrinteazaSupa de perisoare din: carne tocata, ceapa, morcov, usturoi, pesmet, parmezan, ou, pasta de tomate, supa din concentrat de pui, patrunjel, sare si piper.
- 500 g carne tocata
- o ceapa mica
- un morcov
- 2 catei usturoi
- 2 linguri pesmet
- 2 linguri parmezan
- un ou
- 700 g pasta de tomate
- un litru supa din concentrat de pui
- cateva fire patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun într-un vas carnea, ceapa tăiată mărunt sau mixată, usturoiul pisat, pesmetul, sarea, piperul, parmezanul şi oul.
Se amestecă bine şi, cu mâna umedă, se formează perişoare care se lasă deoparte.
Intr-o oală, se pun pasta de tomate şi supa din concentrat de pui să fiarbă împreună cu morcovul tăiat cubuleţe.
Se lasă 10 minute la fiert, se adaugă perişoarele şi se mai ţin aproximativ 15 minute la foc mic. Se aduce supa la masă cu pătrunjel fin tocat.
Supa de perisoare cu patrunjel
Pofta buna!
Mi-ai dat o idee cu supa asta de perisoare