Supa de perisoare cu patrunjel

Printeaza

Supa de perisoare din: carne tocata, ceapa, morcov, usturoi, pesmet, parmezan, ou, pasta de tomate, supa din concentrat de pui, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Supa_de_perisoare_cu_patrunjel

  • 500 g carne tocata
  • o ceapa mica
  • un morcov
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan
  • un ou
  • 700 g pasta de tomate
  • un litru supa din concentrat de pui
  • cateva fire patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun într-un vas carnea, ceapa tăiată mărunt sau mixa­tă, usturoiul pisat, pesmetul, sarea, piperul, parmezanul şi oul.

Se amestecă bine şi, cu mâna umedă, se formează perişoare care se lasă deoparte.

Intr-o oală, se pun pasta de tomate şi supa din concentrat de pui să fiarbă împreună cu morcovul tăiat cubuleţe.

Se lasă 10 minute la fiert, se adaugă perişoarele şi se mai ţin aproximativ 15 minute la foc mic. Se aduce supa la masă cu pătrunjel fin tocat.

Supa de perisoare cu patrunjel

Supa_de_perisoare_cu_patrunjel

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mi-ai dat o idee cu supa asta de perisoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.