Supa de perisoare cu verdeata

Printeaza

Supa de perisoare cu verdeata din: carne de vita, ou, orez, verdeata, morcov, patrunjel, telina, iaurt, lamaie, sare.

Ingrediente:Supa de perisoare cu verdeata

  • 100 g carne slaba de vita
  • 1 ou
  • 1 lingurita orez
  • verdeata
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 legaturi patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 linguri de iaurt
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb zarzavaturile în apă cu sare. Carnea de vita se dă prin maşină şi se amestecă cu o parte din albuş, orezul, sarea şi verdeaţa. Se formează perişoare mici, care se fierb în supă.
Se drege supă cu iaurt şi gălbenuş şi se serveşte cu pătrunjel verde tocat şi zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.