Supa de peste cu legume si fidea

Printeaza

Supa de peste cu legume si fidea din: apa, peste, file de salau, morcovi, cartofi, telina, lamaie, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Supe_1

  • 2 l apa
  • 1/2 kg peste indiferent de sortiment (pot fi doar capete sau cozi)
  • 500 g file de salau (sau alt peste)
  • 2 morcovi mai mari
  • 4-5 cartofi
  • 1/2 telina
  • 1 lamaie
  • fidea patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti legumele, apoi le speli si le tai cubulete. Faci o supa din apa si jumatatea de kilogram de peste. Adaugi sare si piper, apoi legumele.

Le lasi sa fiarba pana se patrund bine. Pui fileurile de peste si le lasi la fiert la foc mic. La final, pui la fiert si fideaua si zeama de la 1/4 de lamaie.

Cand servesti, decorezi supa cu coaja rasa de lamaie si patrunjel verde.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.