Supa de peste cu rosii

Printeaza

Supa de peste cu rosii

Ingrediente:Supa de peste cu rosii

  • 500 g peşte dezosat (sau crap mare)
  • 300 g roşii (din conservă)
  • 1 legătură zarzavat
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 ceapă
  • 2 linguiri margarina
  • 100 ml vin alb
  • 1 l apă fiartă cu 4 linguri vegeta
  • piper
  • leuştean

 

Mod de preparare:

Peştele, tăiat bucăţi mici, se stropeşte cu suc de lămâie. Zarzavatul şi ceapa se taie mărunt şi se călesc până se înmoaie.

Apa cu vegeta se pune la fiert împreună cu vinul. Când clocoteşte se introduc zarzavatul şi peştele, se lasă la foc potrivit 15 minute, se adaugă roşiile tăiate mărunt, se pun piper şi leuşteain, după gust.

Supa de peste cu rosii

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.