Supă de peşte cu smantană si broccoli

Printeaza

Supă de peşte cu smantană si broccoli

Ingrediente:Supă de peşte cu smantană si broccoli

  • 3 litri de apă
  • 800 g fileuri de peşte
  • un cartof
  • un morcov
  • 500 g broccoli
  • un ardei gras
  • o ceapă
  • 300 g mazăre
  • două linguri de ulei de măsline
  • sare, piper
  • o frunză de dafin
  • o lingură de oregano uscat
  • pătrunjel
  • lapte bătut
  • iaurt
  • smântână

Preparare:

Ceapa se curăţă de frunze, se spală şi se taie în cubuleţe, morcovul se curăţă de coajă, se spală şi se taie în rondele. Cartoful se curăţă, se taie în rondele şi se pune într-un castron cu apă rece.

Apa se pune la fiert într-o oală, se presară ceapa, morcovul, sarea după gust, mazărea şi se lasă la fiert.

Când legumele sunt aproape fierte se pun broccoli rupt în bucheţele mai mici, rondelele de cartofi şi se condimentează dacă este cazul. Se lasă la fiert timp de zece minute, se adaugă fileurile de peşte, ardeiul gras tocat mărunt, frunza de dafin, oregano şi se mai fierbe încă zece minute la foc mic.

Se opreşte focul la supă, se lasă să se răcească zece minute, apoi se serveşte cu smântână şi verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place supa de peste. O sa iau niste pastrav sau macrou si o sa fac si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.