Supa de peste ungureasca cu boia picanta
PrinteazaSupa de peste ungureasca cu boia picanta din: tacâmuri peşte, crap, ceapa, rosii, vin rosu, boia picanta, ardei iute, ardei gras verde, ardei gras rosu, sare.
Ingrediente:
- 1/2 kg tacâmuri peşte
- un crap de 1,5 kg
- o ceapă mare
- 3 roşii
- un pahar vin roşu
- o lingură boia picantă
- o jumătate ardei iute
- un ardei gras verde
- un ardei gras roşu
- sare
Mod de preparare:
Se curăţă si se spală foarte bine tacâmurile de peste. Crapul se curăţă de solzi, se eviscerează, se sărează şi se dă la rece. Intr-o oală se pun la fiert tacâmurile de peste împreună cu ceapa. Se lasă la fiert, la foc mic, aproximativ o oră.
Se strecoară bine supa obţinută, se pune crapul porţionat, boiaua, roşiile decojite şi date pe răzătoarea.mare, vinul, ardeiul gras verde si roşu şi cel iute. Se potriveşte gustul de sare şi se mai lasă la fiert în jur de 10-15 minute.
Supa de peste ungureasca cu boia picanta
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de peste ungureasca
- https://www restaurantedelux ro/supa-de-peste-ungureasca-cu-boia-picanta html
Foarte buna supa de peste