Supa de post cu paste

Printeaza

Supa de post cu paste din: ceapa, morcov, ardei, dovlecel, suc de rosii, paste, ulei.

Ingrediente:Supa de post cu paste 

  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • 2 l suc de roşii
  • paste
  • 2 linguriţe ulei
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert în apă ceapa tăiată mărunt şi morcovul rondele. Se călesc fâşii de ardei gras şi se adaugă în oală. Se pune apoi dovlecelul rondele şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se toarnă sucul de roşii, se adaugă pastele şi se mai lasă pe foc 10 minute. Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Supa-crema cu chimen

Supa de post cu dovleac

Supa de post cu dovleac din: dovleac, cartofi, ceapa, usturoi, dafin, sare, piper, crutoane. Ingrediente: un dovleac nu foarte mare 2 cartofi 2 cepe 3 căţei usturoi un cub concentrat legume o foaie dafin sare piper crutoane, pentru servit 200 g margarina pătrunjel   Mod de preparare: Se curăţă dovleacul de coajă şi seminţe şi […]

Supa de post cu orez

Supa de post cu orez

Supa de post cu orez din: ceapa, telina, nap, morcovi, praz, varza, orez, ulei, piper, sare. Ingrediente: 1 ceapă mai mare 1 rădăcină de telină sau frunze de telină 1 nap doi morcovi 1-2 bucăţi de praz 1/2 varză 1 lingură plină de orez 2-3 linguri ulei piper şi sare, după gust   Mod de preparare: […]

Supa_de_post_cu_legume

Supa de post cu legume

Supa de post cu legume din: orez, morcov, patrunjel, telina, ceapa, zarzavat, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 100 g orez 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 felie de ţelină 1 ceapă 1 lingură zarzavat cu sare la borcan frunze de pătrunjel verde ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa mărunţită se înăbuşe în […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.