Supa de potarnichi
PrinteazaSupa de potarnichi din: potarnichi, sare, piper, taitei de casa, bureti, coniac, ceapa, unt, smantana, cimbru, galbenus.
- 2 potarnichi mici
- sare
- piper
- 100 g tăiţei de casă
- 250 g bureţi
- 1 pahar coniac
- 1 ceapă
- 30 g unt
- 3 linguri smantană
- cimbru
- 31 apă
- 1 gălbenuş
Mod de preparare:
Potarnichile bine curăţate se dau la cuptor 10-15 minute cu unt, apoi se fierb în apă cu ceapă, sare şi puţin cimbru.
Cînd sînt fierte se strecoară şi supa se pune din nou la fiert cu tăiţeii, bureţii tăiaţi julien şi potranichile tăiate bucăţi egale şi se mai fierbe încă 20 minute.
Se leagă cu gălbenuşul şi smantană amestecate si cu coniacul.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa de potarniche
- https://www restaurantedelux ro/supa-de-potarnichi html
A iesit buna supa de potarniche?