Supa de praz cu carne de pui

Printeaza

Supa de praz cu carne de pui din: carne de pui, praz, radacina de patrunjel, morcov, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_praz_cu_carne_de_pui

  • 400 g carne de pui
  • 4 fire de praz
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 morcov
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se porționează carnea de pui și se pune la fiert în 2 l de apă, împreună cu rădăcina de pătrunjel și morcovul. Se curăță spumă cu grijă. Se curăță prazul și se taie rondele. După ce a fiert puiul 45 minute, se adaugă prazul.

Se mai fierb 20 minute și se adaugă sare și piper depă gust. Se servește fierbinte ornat cu pătrunjel verde.

Supa de praz cu carne de pui

Supa_de_praz_cu_carne_de_pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Un big Like!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.