Supa de praz cu smantana

Printeaza

Supa de praz cu smantana din: praz, cartofi, smantana, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa de praz cu smantana

  • 2 fire praz
  • 6 cartofi
  • 250 ml smântână de gătit
  • 2 linguri ulei

Pentru servit:

  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Prazul mărunţit se căleşte în oala de fiert supa în două linguri de ulei. Se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, se lasă 2 minute şi apoi se acoperă cu apa.

Se lasă la fiert 20 de minute, se mixează si se adaugă smântână.

Se mai pune 5 minute pe foc, se potriveşte de sare şi se aduce la masă în boluri. Se presară piper şi câteva picături de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.