Supa de pui cu smantana si legume din: pui, smantana, oua, morcovi, telina, ceapa, ardei, lamaie, unt, marar, sare, piper. Ingrediente: 1 pui mic 500 ml smântână 35% 2 gălbenuşuri 2 morcovi 1 ţelină 1 ceapă 1 ardei gras 1 lămâie 1 cub de unt mărar sare si piper Mod de preparare: Porţionează carnea […]
Supa de pui cu albitura
PrinteazaSupa de pui cu albitura din: piept de pui, morcovi, ceapa, pastarnac, patrunjel, telina, sare.
- un piept de pui
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 cartofi o rădăcină păstârnac
- o rădăcină pătrunjel
- o felie dintr-o rădăcină de ţelină
- un fir ţelină
- sare
Mod de preparare:
Carnea se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare.
Se ia spuma ori de câte ori se formează. După ce spuma nu mai apare, se pun legumele curăţate si tăiate, mai puţin ceapa care se pune întreagă.
Se lasă la fiert, se scoate carnea, se rupe fâşii pe lungul fibrei, iar ceapa se dă deoparte. Se serveşte supa cu fâşiile de carne şi legume.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Supa de pui cu orez
Supa de pui cu orez din: supa de pui, piept de pui, aripi de pui, ceapa, telina, dafin, patrunjel, morcov, orez, legume, lamaie, ulei, pesmet. Ingrediente: 500 ml supă de pui 1 piept de pui 2 aripi de pui 1 ceapă, tăiată mărunt 1 tulpină de ţelină, tăiată mărunt 1 morcov, tăiat mărunt 1 rădăcină […]
Supa de pui cu hasmatuchi
Supa de pui cu hasmatuchi din: pui, ceapa, orez, hasmatuchi, are, patrunjel. Ingrediente: 1 pui mai mărişor 1 ceapă 5 linguri orez hasmaţuchi sare pătrunjel Mod de preparare: Puiul se spală şi se curăţă. Se pune într-o oală cu apă rece cu puţină sare şi se lasă la foc mic. Se spumează ori de câte […]
Pofta buna!