Supa de pui cu fidea si verdeata

Printeaza

Supa de pui cu fidea si verdeata din: tacamuri de pui, ceapa, morcovi, cartofi, fidea, verdeata, sare.

Ingrediente:Supa de pui cu fidea si verdeata

  • un pachet tacâmuri de pui
  • o ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 50 g fidea
  • verdeaţă, după gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert tacâmurile de pui în apă cu un praf de sare. Se înlătură spuma ori de câte ori apare şi apoi se pun legumele, curăţate de coajă, spălate şi tăiate cubuleţe.

Se scot legumele şi carnea fiartă, se strecoară supa şi se pune din nou pe foc. Se pune fideaua când dă supa în foc, se adaugă legumele şi carnea curăţată de pe oase şi se stinge focul.

Se presară verdeaţa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.