Supa de pui cu hasmatuchi

Printeaza

Supa de pui cu hasmatuchi din: pui, ceapa, orez, hasmatuchi, are, patrunjel.

Ingrediente:Supa de pui cu hasmatuchi

  • 1 pui mai mărişor
  • 1 ceapă
  • 5 linguri orez
  • hasmaţuchi
  • sare
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Puiul se spală şi se curăţă.

Se pune într-o oală cu apă rece cu puţină sare şi se lasă la foc mic. Se spumează ori de câte ori este nevoie şi se adaugă pătrunjel şi hasmaţuchii, tocate, şi ceapa, curăţată, întreagă. Se lasă să fiarbă o jumătate de oră şi se adaugă orezul.

Când a fiert bine, se scoate carnea, se dezosează şi se taie bucăţi potrivite.

Se pun bucăţile de pui în supieră şi se toarnă deasupra supa fierbinte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.