Supa de pui cu hrean si fidea

Printeaza

Supa de pui cu hrean si fidea din: carne de pui, ceapa, morocovi, radacina de patrunjel, rădăcină de păstârnac, usturoi, gulie, boabe de piper, hrean ras, fidea cu ou, sare, piper negru macinat.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_hrean_si_fidea

  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe de dimensi­une mijlocie
  • 4 morcovi de dimensiune mijlocie
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 2 căţel de usturoi
  • 1 gulie tânără, de dimensiune mijlocie
  • 1 linguriţă boabe de piper
  • 2 linguri hrean ras
  • 200 g fidea cu ou
  • sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare:

Speli carnea şi o cureţi de pieliţă, după care o tai în bucăţi potrivite. Fiebi carnea în 4 litri de apă cu puţină sare, înde­părtând spuma care se formează la început.

După 15 minute, adaugi legumele curăţate, spăla­te şi tăiate în bucăţi mari şi boabele de piper, într-un alt vas, fierbi fidea­ua conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Fierbi legu­mele la foc mic, pentru alte 30 de minute, pe urmă pui fideaua, sare şi piper măcinat, după gust. Pentru ca hreanul să-şi păstreze iuţeala, adaugi în fiecare porţie câte 1 linguriţă de rădăcină rasă fin.

Supa de pui cu hrean si fidea

Supa_de_pui_cu_hrean_si_fidea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.