Supa de pui cu iaurt si verdeata

Printeaza

Supa de pui cu iaurt si verdeata din: carne de pui, morcov, ceapa, patrunjel, ardei gras, cartofi, ulei de masline, iaurt, condimente si patrunjel verde.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_iaurt_si_verdeata

  • 700g carne de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 linguri iaurt
  • condimente de găină
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi potrivite sau cum doreşti şi o pui la fiert în apă cu puţine condimente uscate de găină. Aduni spuma care se formează şi o arunci. Speli legumele, le cureţi, le tai cubuleţe şi le pui la fiert în apă. Adaugi ceapa tocată, cartofii tăiaţi cuburi şi le fierbi 20 de minute, după care le pasezi.

Când carnea este fiartă, adaugi legumele pasate şi mai dai în câteva clocote. Adaugi iaurtul, pui condimente uscate de găină după gust şi, după preferinţă, o poţi acri cu lămâie. Presari pătrunjel verde când o serveşti la masă.

Supa de pui cu iaurt si verdeata

Supa_de_pui_cu_iaurt_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.