Supă de pui cu kaizer

Printeaza

O reteta delicioasa de supa cu: carne de pui, oua, morcov, telina, ardei gras, praz, kaizer, sparanghel, ulei, sare, piper, patrunjel, smantana.

Ingrediente:

  • un pui mai mic
  • 3 ouă
  • un morcov
  • o felie de ţelină
  • doi ardei graşi
  • un fir de praz
  • 200 g kaizer
  • 200 g sparanghel
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • smântâna

Mod de preparare:

Morcovul şi ţelina se curăţă de coajă, se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se pun într-un bol. Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe, se taie cubuleţe şi se pun în bol.

Prazul se curăţă de frunzele veştede, se spală şi se taie rondele subţiri sau se toacă mărunt.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pune morcovul cu ţelina, se călesc cinci minute, apoi se adaugă şi restul ingredientelor.

Se călesc până se înmoaie şi se pun la fiert în 3 litri de apă. Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă puiul tăiat în bucăţi mai mici.

Se presară sare şi piper după gust, se fierbe 15 minute apoi se adaugă sparanghelul tăiat bucăţi mai mici şi kaizerul tăiat bucăţele. Din ouă se face o omletă şi se taie fâşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.