Supa de pui cu mozzarella

Printeaza

Supa de pui cu mozzarella din: pui, morcovi, telina, ceapa, cartofi, patrunjel, mozzarella.

Ingrediente:Supa de pui cu mozzarella

  • o pulpă de pui
  • 1/2 piept de pui
  • 2 morcovi
  • o felie ţelină
  • o ceapă
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • 2 cartofi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 g mozzarella, pentru servit

 

Mod de preparare:

Pulpa şi pieptul de pui se pun ta fiert în apă rece cu un praf de sare. Se îndepărtează spuma ori de câte ori apare şi apoi se pun şi legumele tăiate mai mare.

Se lasă la fiert până sunt făcute legumele, încearcă şi carnea care se scoate şi se curăţă de pe oase, unde este cazul. Se pun bucăţile de carne în oală, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se serveşte cu pătrunjel şi mozzarella tăiată bucăţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.