Supa de pui cu mozzarella
PrinteazaSupa de pui cu mozzarella din: pui, morcovi, telina, ceapa, cartofi, patrunjel, mozzarella.
- o pulpă de pui
- 1/2 piept de pui
- 2 morcovi
- o felie ţelină
- o ceapă
- o rădăcină păstârnac
- o rădăcină pătrunjel
- 2 cartofi
- pătrunjel
- sare
- piper
- 100 g mozzarella, pentru servit
Mod de preparare:
Pulpa şi pieptul de pui se pun ta fiert în apă rece cu un praf de sare. Se îndepărtează spuma ori de câte ori apare şi apoi se pun şi legumele tăiate mai mare.
Se lasă la fiert până sunt făcute legumele, încearcă şi carnea care se scoate şi se curăţă de pe oase, unde este cazul. Se pun bucăţile de carne în oală, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se serveşte cu pătrunjel şi mozzarella tăiată bucăţi.
Pofta buna!