Supa de pui cu pastarnac
PrinteazaSupa de pui cu pastarnac din: tacamuri de pui, morcovi, ceapa, cartofi, verdeata, sare, telina, pastarnac.
- tacâmuri de pui
- 2 morcovi
- o ceapă
- 3-4 cartofi
- o felie rădăcină ţelină
- o rădăcină păstârnac
- sare
- verdeaţă
Mod de preparare:
In apă rece cu sare se pun tacâmurile de pui la fiert. Se ia spuma ori de câte ori se formează şi, când aceasta nu mai apare, se pun ţelina şi păstrârnacul curăţate, spălate şi tăiate.
Ceapa se lasă întreagă, cartofii se taie în două şi morcovii, bastonaşe sau rondele, apoi se pun în cratiţă la fiert.
Când legumele s-au fiert, şi carnea este fiartă, se scoate ceapa şi se aduce supa la masă cu verdeaţă, după gust.
Supa de pui cu pastarnac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/supa-de-pui-cu-pastarnac html