Supa de pui cu paste fainoase

Printeaza

Supa de pui cu paste fainoase

Ingrediente:Supa de pui cu paste fainoase

  • 1,25 kg ciocănele de pui sau aripi
  • 3 l apă
  • 1 ţelină
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 fir de praz
  • 2 căţei de usturoi
  • piper
  • cuişoare
  • 1 foaie de dafin
  • pătrunjel
  • paste

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se pun la fiert, cu aripile, apa şi sarea. Se lasă până fierbe carnea, apoi se strecoară supa. Carnea se lasă la răcit, apoi o luăm de pe oase şi o adăugăm în supa strecurată.

După dorinţă, zarzavatul îl pasăm şi îi dăm drumul în ciorbă, dăm gust de sare şi punem piper, verdeaţă şi o crenguţă de cimbru verde tocat fin.

Separat, fierbem în apă cu sare o ceaşcă de paste făinoase cam nouă până la zece minute, apoi le strecurăm şi le punem în supă. Se poate adăuga smântână deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.