Supa de pui cu porumb

Printeaza

Supa de pui cu porumb din: cartofi, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, porumb, pasta de rosii, carne de pui, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_porumb

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 varză mică
  • 100 g boabe de porumb dulce
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 200 g carne de pui
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele. Toci mărunt ceapa. Tai varza fideluţă, ţelina şi păstârnacul în cubuleţe, iar morcovii în rondele subţiri.

Căleşti ceapa în uleiul încins, apoi adaugi pe rând varza, ţelina, păstârnacul şi morcovii tăiaţi rondele sau cubuleţe.

Tai carnea în fâşii pe care le acfougi în oală. Fierbi totul acoperit, până când carnea şi legumele se înmoaie.

Torni 3 litri de apă fierbinte, pui cartofii tăiaţi în cubuleţe şi boabele de porumb şi laşi să fiarbă la foc mic, 15 minute. Când este aproape gata, adaugi pasta de roşii, sare, piper şi frunzele de pătrunjel tocate fin.

Supa de pui cu porumb

Supa_de_pui_cu_porumb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am pus niciodata porumb in supa …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.