Supa de pui cu praz si morcov

Printeaza

Supa de pui cu praz si morcov din: piept de pui, morcovi, telina, ceapa, orez, praz, patrunjel, sare.

Supa_de_pui_cu_praz_si_morcov

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 lingură orez
  • 2 linguri de praz
  • pătrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Pui la fiert pieptul de pui şi iei spuma formată. între timp, cureţi şi tai legumele, iar orezul îl spgli în mai multe ape. Adaugi în supă ceapa morcovul, ţelina şi prazul tăiat rondele şi le laşi la fiert.

Incerci, şi când rădăcinoasele s-au înmuiat pui orezul şi sare după gust. Mai ţii 10 minute, opreşti focul şi presari câteva frunze de pătrunjel.

Supa de pui cu praz si morcov

Supa_de_pui_cu_praz_si_morcov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.