Supa de pui cu taitei si ghimbir

Printeaza

Supa de pui cu taitei si ghimbir din: ulei de măsline, praz, usturoi, morcovi, piept de pui, ghimbir proaspăt, supă de pui, baby corn, tăiţei de ou, suc de limetă, sare, piper, coriandru.

Supa_de_pui_cu_taitei_si_ghimbir

Ingrediente:

  • 5 ml ulei de măsline
  • 4 fire de praz, tocate
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 morcovi mari, decojiţi şi tăiaţi în cuburi
  • 4 file-uri de piept de pui, tăiate mărunt
  • 1 bucăţică de ghimbir proaspăt, curăţată şi tăiată în felii subţiri
  • 1,5 l supă de pui (preferabil de casă)
  • 6 baby corn, mărunţiţi
  • 200 g tăiţei de ou, fierţi
  • sucul de la 1 limetă (sau după gust)
  • sare şi piper măcinat (sau sos de soia), după gust
  • coriandru proaspăt

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o cratiţă şi prăjeşte prazul, usturoiul şi morcovii împreună.

Când s-au înmuiat, adaugă carnea, ghimbirul şi supa şi fierbe totul la foc mic timp de 15 minute, sau până când carnea este gata.

Adaugă porumbul, tăiţeii şi sucul de limetă, după gust. Asezonează cu sare şi piper sau sos de soia. Serveşte supa caldă, decorată cu frunze proaspete de coriandru.

Supa de pui cu taitei si ghimbir

Supa_de_pui_cu_taitei_si_ghimbir

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.