Supa de pui cu vin

Printeaza

Supa de pui cu vin din: piept de pui, orez, unt, vin, dovlecel, sare, piper.

Ingrediente:Supa de pui cu vin

  • 1 piept de pui
  • 250 g orez
  • 100 g unt
  • 150 ml vin
  • 500 ml supă
  • un dovlecel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune la călit puiul tăiat fâşii. Când s-a albit, se pune orezul şi se lasă 2 minute, amestecând. Se toarnă vinul şi se lasă până ce se evaporă.

Se adaugă dovlecelul rondele şi foaia de dafin. La final, se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.