Supă de pui madras cu orez

Printeaza

O reteta de supa de pui madras cu orez din: cartof, ceapa rosie, pulpe de pui, orez, praf de curry, chimion, supa de pui, ceapa verde.

Ingrediente:Supă de pui madras cu orez

  • 1 cartof mediu
  • 1 ceapă roşie mică
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1/2 cană de orez cu bob lung
  • 1/2 linguriţe cu praf de curry
  • 1 lingură cu chimion
  • 1/2 l supă de pui (din cubuleţe concentrate)
  • 2  cepe verzi tăiate în felii fine

 

Mod de preparare:

Curăţă cartoful şi taie-l în fâşii, toacă ceapa roşie. încinge o tigaie unsă cu ulei la foc mediu. Adau­gă ceapa, amestecă din când în când şi lasă cam trei minute, până ce se înmoaie.

Intre timp, taie puiul în cubuleţe. Pune-le în tigaie împreună cu orezul şi cartoful, presară praf de curry şi chimion şi amestecă pentru un mi­nut. Toarnă în tigaie supa de pui, dă la foc iute până începe să fiarbă, apoi lasă acoperit la foc mic până ce orezul este gata, cam 15-20 de minute. Adaugă ceapa verde şi sare după gust şi amestecă.

Supă de pui madras cu orez

Supă de pui madras cu orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.