Supa de pui si curcan cu spanac, orz si linte

Printeaza

Supa de pui si curcan cu spanac, orz si linte din: ceapa, piept de pui, carne tocata de curcan, linte, apa, orz, supa din concentrat de pui, naut, spanac, ulei, suc de rosii, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_pui_si_curcan_cu_spanac_orz_si_linte

  • 1/2 piept de pui
  • o ceapa
  • 200 g carne tocata de curcan
  • 250 g linte
  • un litru apa
  • 125 g orz
  • 900 ml supa din concentrat de pui
  • 500 g naut conservat
  • 250 g spanac
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml suc de rosii
  • cateva fire de patrunjel

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se pune uleiul la încins si se călesc uşor carnea tocată şi ceapa tăiată mărunt. Când ceapa a devenit translucidă, se scoate amestecul şi se oune orzul spălat si scurs de apă. Se lasă un minut.

Se adaugă carnea tocată şi ceapa, lintea, carnea de pui fără piele, apa, supa din concentrat de pui si se lasă să ajungă la punctul de fierbere. Se reduce focul, se acoperă cu un capac şi se lasă la fiert 30 de minute.

Dupa acest timp, se scoate carne de pui, se lasa un pic la racit si se desface in fasii subtiri care se pun din nou in oala, fara os. Se adauga nautul conserva si trecut sub jet de apa, spanacul, sucul de rosii si se mai lasa pe foc 5 minute. Se serveste cu patrunjel sau ceapa ciorii.

Supa de pui si curcan cu spanac, orz si linte

Supa_de_pui_si_curcan_cu_spanac_orz_si_linte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.