Supă de pui

Printeaza

Supă de pui

IngredienteSupă de pui

  • 1 linguriţa de unt
  • 6 pulpe superioare
  • 2-3 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 ţelină rmicâ
  • 1 pastârrnac
  • 1 radacirnâ de pâtruniel
  • 1 legatuiră de pătrunjel
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 frunze de ţelină
  • sare
  • piper

Preparare:

Pulpele de pui se spală, se curăţă de pieliţe şi se pun la fiert într-o oală cu puţină sare, se ia spuma şi se lasă să fiarbă în continuare. Toate legumele se curăţă şi se spală. Morcovii, ţelina şi păstârnacul, ceapa şi căţeii de usturoi se pun la fiert împreună cu pulpele de pui şi se lasă să fiarbă aproximativ 30 de minute.

După ce s-au fiert legumele se scot din supă, iar dacă doriţi puteţi să păstraţi morcovii pentru supă, îi puteţi tăia rondele. Pătrunjelul se toacă mărunt şi se pune în fiecare porţie atât cât doriţii.

Se pune sare şi un praf de piper şi se serveşte fierbinte cu zeama de lămâie sau crutoane de pâine prăjită. Dacă doriţi puteţi să adăugaţi o linguriţa de unt în supă după ce aţi oprit aragazul. Supa capătă un gust delicios şi special în combinaţie cu pătrunjelul.

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Imi place supa de pui

  2. Si mie-mi place supa de pui. E o supa usoara si gustoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.